Kwalitatief verblijven op een toplocatie in Gent

“vree wijs… waar!”

Welkom!

Uw eigentijdse stadscamping, in hartje Gent

Een oase van rust met veel mogelijkheden om te ontspannen op een boogscheut van het sfeervolle en bruisende stadscentrum.

Wens jij graag te verblijven op een unieke manier? Midden in het groen, maar toch dicht bij de levendigheid van de stad? Dan ben je bij Urban Gardens aan het juiste adres!.

Urban Gardens is het ganse jaar door geopend!

Camping Blaarmeersen is niet meer. De camping heet nu Urban Gardens. Met Urban Gardens hebben we stevige toekomstplannen, maar ook nu kunt u al bij ons terecht. Sommige afbeeldingen op deze website zijn toekomstbeelden. Op de reservatiepagina ziet u de huidige situatie per product.

blank
blank
blank
blank
blank
Kom Gent ontdekken

Controleer of jouw vakantie
nog beschikbaar is

Onze kernwaarden

blank
blank

beleving

Bij Urban Gardens staat beleving centraal. Wij streven ernaar om u te ontzorgen vanaf aankomst tot vertrek, zodat u ten volle kunt genieten van uw verblijf.
blank
blank

duurzaamheid

Wij hechten veel belang aan duurzaamheid. Bij de heraanleg en renovatie van de camping maken wij maximaal gebruik van de nieuwste technologieën.
blank
blank

kwaliteit

Urban Gardens is een verhaal, een goed boek dat u graag van begin tot einde wil lezen… We willen u graag net dat tikkeltje meer bieden dan verwacht.
We gidsen je graag!

Urban Gardens neemt je terug mee naar de essentie. Een omgeving waar rust en ruimte heel natuurlijk in elkaar vloeien. Een unieke centrale toplocatie, dicht bij het hart van de stad en toch ver weg van het dagdagelijkse hectische leven. We gidsen je graag, zodat we je bezoek memorabel kunnen maken.

blank
blank

Jouw vakantie,
begint hier

Laat het maar even allemaal los. Vertraag een beetje en neem een adempauze van het stressvolle dagdagelijkse leven. Want hier kan je genieten van een oase van rust. Wij staan ten dienste van je. Dus aarzel niet en benader gerust onze Urban Gardens-crew. We ontzorgen je graag.

summer-is-best-time-hiking
esther-tuttle-dyjH3YMblpo-unsplash-scaled-aspect-ratio-800-800
vladimir-gladkov-hVKIT1eO3to-unsplash-scaled-aspect-ratio-1707-1641
blank

Gent is gezellig
shoppen, musea, dineren,...

Gent biedt een brede waaier aan culinaire adresjes. Zin in typisch Belgische keuken? Of toch liever Italiaans, Oosters, …? Maakt niet uit, je vindt het hier allemaal!