Urban Gardens staat voor kwalitatief en belevingsvol verblijven op een toplocatie!

Een oase van rust met veel ontspanningsmogelijkheden
op een boogscheut van het sfeervolle en bruisende stadscentrum.

Bij Urban Gardens stellen wij 3 kernwaarden voorop: duurzaamheid, kwaliteit en beleving.

Terug naar
de essentie

Urban Gardens neemt je terug mee naar de essentie. Een omgeving waar rust en ruimte heel natuurlijk in elkaar vloeien. Een unieke centrale toplocatie, dicht bij het hart van de stad en toch ver weg van het dagdagelijkse hectische leven. We gidsen je graag, zodat we je bezoek memorabel kunnen maken.

Bij Urban Gardens streven we ernaar om de natuur in al haar kracht en pracht te laten stralen. Elk element is doordacht en bewust gekozen. Het design van onze accommodaties, de plaatsing, het duurzame materiaalgebruik,… Alles draagt bij aan die perfecte samenhang. We gaan bewust voor goud. Verwacht niets minder.

Bij Urban Gardens staat beleving centraal

Ja, we geven het toe, we zijn anders. En dat is bewust. Bij Urban Gardens staat ervaring centraal. We voegen graag iets toe aan je bezoek. Iets verrassends. En we doen dat vanuit ons hart. Laat je verwennen op ons groene eiland dicht bij de stad.

We kiezen bewust voor oplossingen die ecologisch zijn. Via innovatieve producten (duurzaam verwarmen, bewust materiaalgebruik, aanplanting van groen,…) helpen we onze voetafdruk te beperken en verminderen. De natuur staat bij Urban Gardens centraal. Jij hoeft er enkel van te genieten.

Kom genieten van een oase van rust

Laat het maar even allemaal los. Vertraag een beetje en neem een adempauze van het stressvolle dagdagelijkse leven. Want hier kan je genieten van een oase van rust. Wij staan ten dienste van je. Dus aarzel niet en benader gerust onze Urban Gardens-crew. We ontzorgen je graag.